Douchecabines in glasvezelversterkt hars GRP brands Monolith ™ & Duolith ™

Douchecabines in glasvezelversterkt hars GRP brands Monolith ™ & Duolith ™

Door de steeds toenemende vraag naar waterdichte oplossingen in de natte cel, waaronder douches voor intensief gebruik zijn we in 1997 gestart met de product van een nieuw type product met perfect waterdichte kenmerken : GRP-technology of eenvoudigere verwoord 'glasvezelversterkte producten'.

Deze productie geschiedt op vaste matrijzen en is natuurlijk geen maatwerk meer, maar hierdoor kunnen we complexe vormen budgetvriendelijk realiseren.

We startten toen zeer bescheiden met één model : Monolith ™ 2000, de eerste naadloze douchecabine voor een nis-opstelling. Door de jaren heen, en op aanvraag van de markt werden er meer dan 22 modellen ontwikkeld en geproduceerd; soms voor exclusieve private label verkoop. Zo ontstonden ook de Duolith ™- modellen om het probleem van 'het binnenbrengen op zijn definitieve plaats' op de lossen : Duolith ™, de tweedelige cabines.

Vandaag omvat de standaard collectie 10 modellen Monolith ™ en Duolith ™, die men verder in deze website kan ontdekken. Na meer dan 25 jaar gebruik hebben de duizenden geproduceerde douchecabines hun degelijkheid en duurzaamheid bewezen.

De distributie hiervan en dus de verkoop in België loopt via het netwerk van de gekende sanitaire groothandel. Voor technisch advies of support kan men natuurlijk bij ons steeds terecht.

Contacteer ons !

Indien U een vraag heeft, laat het ons weten. T.050-812120 Mail info@novifor.be.